Головна » 2011 » Березень » 16

Будівництво дороги Львів-Краковець, яку планували збудувати до Євро-2012, відкладається на невизначений термін, ймовірно до проведення Олімпіади у 2022 році. 

Щодо будівництва нової дороги Львів-Краковець , капсулу під яку минулого року заклав екс-голова ЛОДА Василь Горбаль та віце-прем’єр України Борис Колесніков, заступник голови Львівської ОДА з підготовки до Євро-2012 Володимир Губицький у коментарі зазначив: «Оскільки ситуація наразі не визначена, ми про неї не говоримо. Я говорю тільки про те, що вже визначено, - ремонт існуючих доріг. Буде повністю виконано ремонт цих трьох доріг. Щодо концесійної дороги, це питання не вирішене. Я не кажу, що вона не буде будуватися і не кажу, що буде. Це на розгляді в Кабінеті міністрів. Питання існуючих доріг натомість вирішене».

На запитання  , чому ця дорога під питанням, він відповів: «Вона не під питанням. Для того, щоб щось збудувати, потрібні кошти. Концесійна дорога – І етап – фактично 1,5 млрд грн. Стоїть питання, куди кошти на сьогодні треба давати. Є існуюча дорога Львів-Краковець, якщо ми її зараз відремонтуємо, по ній нормально можна проїжджати. Якщо держава прийме рішення, – кошти на цю дорогу підуть, зрозуміло, буде будівництво, адже минулого року було закладено камінь. Зараз не хочу це коментувати, бо це питання зараз на розгляді в Кабінеті міністрів».

Володимир Губиць ... Читати далі »

| Розділ: Львівська обл. | Дата: 16.03.2011 | Переглнуло: 2654 | » Читати далі