Головна » 2010 » Червень » 14 » Сьогодні на Львівщині грози, подекуди – зливи та град
15:07
Сьогодні на Львівщині грози, подекуди – зливи та град

14 червня на Львівщині прогнозують грози. Вранці та вдень в окремих районах сильні зливи, град, подекуди під час гроз шквали 15–20 м/с. Про це сьогодні, 14 червня, ЗІК повідомив прес-центр ГУМ НС у Львівській області.


На території Львівської області хмарна погода з проясненнями. Короткочасні дощі, вранці та вдень місцями сильні зливи. Грози, вдень подекуди град. Вітер східний з переходом на південно-західний 7–12 м/с, вдень подекуди під час гроз шквали 15–20 м/с. Температура повітря вночі 13–16º тепла, вдень 23–28º тепла.

Радіаційна обстановка стабільна, середній радіаційний фон у м. Львові становить – 13 мкР/год.

У результаті урагану у Львові загорівся гуртожиток



У Львові під час сильного вітру з дощем через перепад напруги в електромережі в будівлі гуртожитку по вулиці Кульпарківській, 139 сталося коротке замикання.

Про це повідомили у Львівській міській раді. Як наслідок замикання в гуртожитку виникла пожежа. Надзвичайну подію було оперативно ліквідовано.

Крім того, під час бурі зірвало дах у Центрі дитячої та юнацької творчості Сихівського району. Затоплено два поверхи приміщення. На місце НП виїхав міський голова Андрій Садовий.

Як повідомлялося, сьогодні, 14 червня, над Львовом другий раз з початку місяця пронісся буревій. У місті були повалені дерева, деякі райони залишилися без електро-і водопостачання.


Категорія: Львівська обл. | Переглядів: 1658 | Додав: Yurgans | Теги: Погода, Янів, Львівщина, смт.Івано-Франкове (Янів) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
З фото краще
avatar