Головна » 2010 » Червень » 10

Останні новини

Три дні у самому центрі селища між першим і другим корпусом училища була доволі велика яма.Там до того був просто люк під яким проходить телефонна лінія. З самого початку її існування на дорозі було встановлено загороджуючий парканець,який сповіщав водіям про небезпеку, а потім її навіть обгородили червоною стрічкою.
Загалом ніяких серйозних інцидентів за час її існування не сталось, і вже у вівторок 8 червня працівниками відділення зв'язку було встановлено новий люк, який виглядає надійніше за старий.


Кілька днів підряд приблизно з 12 по 5 годину дня в центрі селища вимикали електроенергію, це викликало дискомфорт у мешканців, та гостей селища.Особливо було не зручно,що не працювала аптека та обидва банкомати, а також в продуктових магазинах виникали певні труднощі із зважування продуктів, так як практично всі магазини перейшли на електронні ваги.
Але це все робилось заради того, щоб поміняти повністю електричну лінію на вулиці Костюшко,тому я думаю варто пожертвувати деякими благами цивілізації, за те, що хоча б щось у селищі міняється на нове!

У нас з'явиться новий магазин з продажу мобільних телефонів "Вухо ком", ц ... Читати далі »

| Розділ: Новини Янова | Дата: 10.06.2010 | Переглнуло: 1470 | » Читати далі