Головна » 2010 » Червень » 3 » Над Львовом пронеслась стихія.
22:30
Над Львовом пронеслась стихія.

Сьогодні у Львові внаслідок сильного буревію перекинулось маршрутне таксі, у якому перебували троє пасажирів.


Двоє з них травмовані і доставлені в лікарню, повідомила УНІАН начальник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана ДОБРОВОЛЬСЬКА.

За її словами, внаслідок негоди масово падали дерева на вулицях міста, у тому числі й на автомобілі.

Сильний вітер і гроза спричинили також падіння дерев на автошляхах Львівської області. Зараз з’ясовується оперативна ситуація у населених пунктах.

Зараз у Львові знеструмлено насосні станції «Сокільники», «Довга», «Кривчиці»

Внаслідок цього у Франківський, частково Залізничний та Сихівський райони Львова припинено подачу води. Знеструмлено також каналізаційно-насосні станції «Лапаївка», «Зубра», «Медової печери» і «Насосна-Малечковичі».

Також знеструмлені всі ТЕЦ міста та всі котельні, крім Шевченківського району Львова. Франківський, Сихівський та частково Личаківський район залишилися без гарячої води.

Також під час буревію на вулиці Манастирського,5 частина даху впала на 15-річну дитину. Зараз її шпиталізовано в міську дитячу лікарню. Дитина у важкому стані.

На вулиці Підвальній, через сильні пориви вітру впало велике дерево, яке повністю перегородило рух транспорту і пошкодило контактні дроти. На щастя, у момент падіння нікого з людей поблизу не було, відтак дерево не нанесло шкоди ні людям, ні автівкам.

Міський голова дав доручення керівникам районів, керівникам ЛКП негайно обстежити житловий фонд, підприємства та всю територію для виявлення пошкоджень. Аварійні служби міста переведено у посилений режим роботи.



Джерело матеріалу

Джерело матеріалу

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Львівська обл. | Переглядів: 1641 | Додав: Yurgans | Теги: Негода, буревій у львові, Львів, стихія | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
Подивився відео- красота!
avatar