Головна » 2010 » Вересень » 07

Кожні 12 хвилин на дорогах нашої країни трапляється дорожньо-транспортна пригода. Згідно статистики, 61% авто пригод, внаслідок яких були травмовані люди, - це наїзди на пішоходів. В цьому винні як самі пішоходи, так і водії які нехтують правилами дорожнього руху. Кожні 11 хвилин у ДТП травмується 1 людина, а ще жахливіше, коли під колесами автомобіля гине дитина. Це дитина, в якої все ще попереду, яка не пізнала життя.

Відділення ДАІ з обслуговування Лубенського району та автомобільно-технічної інспекції, підпорядкованої ГУМВС України в Полтавській області звертається до Вас, шановні батьки, з проханням вплинути на своїх дітей з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Закінчились літні канікули, і діти знову пішли до школи. Саме дорога до школи є великою небезпекою для школярів. Вони переходять проїжджу частину в забороненому місці, перебігають вулицю, раптово вибігають, прямують між інтенсивним потоком транспорту, - це все призводить до тяжких наслідків які, нажаль, інколи закінчуються загибеллю.

Неодноразові звернення ДАЇ до учасників руху з вимогою не порушувати правила дорожнього руху (ПДР) не впливають на певну частину пішоходів. Тому, шановні батьки, навчайте своїх дітей ПДР, постійно нагадуйте про небезпеку на дорозі, та не подавайте їм негативних прикладів, які в подальшому будуть перейняті ними!


| Розділ: Україна та світ | Дата: 06.09.2010 | Переглнуло: 1536 | » Читати далі