Головна » 2010 » Січень » 17


Громадяни України сьогодні обирають Президента держави 

Адміністрація сайту закликає жителів селища взяти участь у виборах, адже кожен голос є важливим для майбутнього нашої країни, тому шановні мешканці, будь-ласка віднесіться до цієї події відповідально!

Вибори янів івано-франкове


Громадяни України сьогодні обирають Президента. ЦВК зареєструвала 18 кандидатів на пост Глави держави. Це Інна Богословська, Михайло Бродський, Анатолій Гриценко, Юрій Костенко, Володимир Литвин, Олександр Мороз, Олександр Пабат, Василь Противсіх, Сергій Ратушняк, Олег Рябоконь, Петро Симоненко, Людмила Супрун, Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко, Олег Тягнибок, Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Арсеній Яценюк. 

Виборчі дільниці відкриваються о 8.00 і без перерви працюватимуть до 20.00. Право взяти участь у голосуванні мають майже 37 млн українців. Для голосування створено 33 677 виборчих дільниць. Із них 32 тис. 79 - звичайні дільниці. Крім того, створено 1485 спеціальних виборчих дільниць, з яких 1200 перебувають у стаціонарних лікувальних закладах, 213 - в установах кримінально-виконавчої системи, 70 - на суднах, що перебувають у день виборів у плаванні під державним прапором України, 2 - у військовій частині і на полярній станції. 

За кордоном у 76 країнах створено 113 дільниць для виборів Президента України. 

За виборами стежитимуть понад три тисячі міжн ... Читати далі »

| Розділ: | Дата: 17.01.2010 | Переглнуло: 1376 | » Читати далі