Головна » 2010 » Травень » 20 » Авто мийка
19:50
Авто мийка

Авто мийка


За непідтвердженими даними на вулиці Львівській (біля мотелю "Скеля") будується авто мийка.

Думаю багато людей бачили, що на місці старої хати яка вже багато років простоювала у занедбаному стані, збудували якусь будівлю. Перше , що спадає на думку, "це напевно знов буде якийсь магазин або бар", але багато людей стверджує, що буде це не бар і не магазин , а авто мийка. Ми не можемо гарантувати на 100%, що це дійсно так, але ходять такі слухи, а якщо вже ходять слухи, то є на то причина.




Плюси і мінуси від авто мийки.


Плюси:
1. Нарешті в селищі зя*виться перша офіційна мийка автомобілів, де людина зможе просто заплатити гроші і ні про що не турбуватись.
2.Бар та мотель що знаходиться поруч буде мати більше клієнтів та покупців, так як людина яка очікує поки помиють її машину зможе піти випити кави або купити продуктів.
Мінуси:
1.Мийка потребує багато води, звичайно з постачанням не має виникнути проблем, а от куди подіти відпрацьовану воду? Наскільки відомо всі стоки з будинків поблизу стікають в одне дуже цікаве місце- Янівський став, і я думаю всі знають, що кожного дня в озеро стікають десятки літрів стічної води.А тепер уявіть собі , що до всієї цієї маси води додасться ще й вода з мийки, насичена надзвичайно шкідливими миючими речовинами.
2. Дискомфорт мешканцям сусідніх будинків.


Як бачимо є плюси, а є і мінуси. Звичайно можна було б дуже багато ще говорити про це, і додати багато як до плюсів, так і до мінусів. Але на мою думку потрібно сподіватись на краще і радіти що в нашому селищі хоч і повільно, але щось будують.

На даний момент споруда простоює, можливо власник особливо не спішить довершити своє будівництво, а можливо причина фінансова.
Переглядів: 1487 | Додав: AndroID | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
avatar
1
Ух! Дякую за статтю!)
avatar
2
Дякую за цікавий матеріал!
avatar
3
мені здається що тут не зручне місце розташування автомийки!!!
avatar