Головна » 2010 » Жовтень » 01

 Постановою уряду від 23 грудня 2009 року були запроваджені правила реєстрації транспортних засобів з об’ємом двигуна не більше 50 кубічних сантиметрів. Проте номерні знаки у Львівську область надійшли лише у червні цього року. Відтак за вказівкою керівництва департаменту ДАІ МВС України термін реєстрації продовжено до 1 листопада цього року. До цього часу працівники ДАІ не будуть штрафувати водіїв скутерів за відсутність реєстрації та відповідних водійських прав. Про це 20 липня під час прес-конференції повідомив начальник відділу організації екзаменаційно-реєстраційної роботи управління ДАІ у Львівській області Сергій Клочко. 

Сергій Клочко повідомив, що реєстрація відбувається за спрощеною системою. Для початку, за його словами, громадянину слід написати заяву-звернення до начальника управління ДАІ у Львівській області, де він має викласти бажання зареєструвати скутер та подати підтвердження, що транспортний засіб придбано до 1 січня 2010 року. Опісля працівники ДАІ перевірять, чи згадуваний транспортний засіб був набутий законним шляхом, і чи не перебуває у розшуку. Сергій Клочко зазначив, що з початку кампанії реєстрації було виявлено два скутери, які розшукувалися міліцією.

Після перевірки працівники управління ДАІ у Львівській області дають вмотивований висновок. Якщо він позитивний, особа може звертатися у відділ міліції за місцем прописки з метою реєстрації транспортного засобу. ... Читати далі »

| Розділ: Львівська обл. | Дата: 01.10.2010 | Переглнуло: 1723 | » Читати далі