Головна » 2010 » Березень » 4 » Асфальт зійшов разом зі снігом, або як в Янові ремонтують дороги
17:58
Асфальт зійшов разом зі снігом, або як в Янові ремонтують дороги
Ями на дорозі навпроти Асфальт зійшов разом зі снігом, або як в Янові ремонтують дороги
З настанням весни як зазвичай з доріг Янова асфальт сходить разом зі снігом, в цьому вже не має нічого особливого всі про це знають і кожен задає собі запитання "Коли вже нам прокладуть нормальну дорогу?”
 Кожної весни на дорозі з'являються ями та вибоїни, що завдає незручності як водіям так і пішоходам. Адже водії повинні маневрувати на дорозі, щоб нормально проїхати і не пошкодити свій автомобіль,така маневреність призводить до того, що шофери виїжджають на зустрічну смугу, а інколи і на тротуари, внаслідок цього час від часу на нашій дорозі навіть можна спостерігати таке явище , як "пробка” машини дуже повільно об’їжджають перешкоди. Але повільно їздять не всі,є такі водії , яким начхати навіть на те,що дорога погана вони все одно "летять” вперед, та інколи навіть не помічають пішоходів.
Нещодавно коли тільки зійшов сніг я побачив машину комунальників і біля неї кілька мужчин, які засипають ями, підійшовши ближче я побачив цікаву картину. Спочатку люди які ремонтують дорогу видувають повітря з ям, потім з вантажівки насипають щебінь наполовину перемішаний зі снігом, а найголовніше те, що після такої процедури по цій щойно засипаній суміші ніхто навіть не пройшовся катком. Ось таким способом у нас "ремонтують” дороги . Здавалося б і такий нашвидкуруч зроблений ремонт - це не погано, краще ніж нічого, але це не так адже вже через пів години коли ремонтувальники поїхали геть на цьому відрізку дороги утворилася велика "пробка” А все через те, що в тому місці де раніше була яма з'явились горби, які виступали над асфальтом приблизно 10-15 см, звичайно автовласників таке утворення на дорозі не потішило , а особливо ці опуклості допекли габаритним вантажівкам, які змушені це все обминати. 
На щастя ці насипи швидко розбились і вже через день в цих місцях було щось схоже на ями. 

Як бачимо до нічого доброго такий ремонт не призвів, хіба що створив причини для можливих ДТП . З цього всього можна зробити висновок: Нам потрібно нове дорожнє покриття , адже це міжнародна траса, через яку кожного дня безперервно проїжджає величезна кількість автотранспорту. Зараз залишається лише надіятись на краще і чекати…

                                                                                     Фото

 Ями на дорозі

http://yanivgames.at.ua/publ/asfalt_zijshov_razom_zi_snigom_abo_jak_v_janovi_remontujut_dorogi/10-1-0-138
Переглядів: 1395 | Додав: AndroID | Теги: Янів (Івано-Франкове), Янів, авто, Ремонт, тротуари, водії, траса, узбіччя, дорога, асфальт | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1
недавно біля Новояворіська і Яворова також ніби-то ремонтували дорогу, але як тільки проїхав Литвин зі свитою на Краківець зразу дорожники щезли нічого не засипавши хочаб так як в Янові.
avatar