Загальне:
Гра випущенна минулого року (2009), займає дуже мало містя (19,2 МБ)Гра розрахованна на гру по Сітці та Інтернеті, завдяки чому є досить цікава.З впевніністю можу сказати що коли граєш її перший раз гра НІ КОМУ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, але якщо її ще пограти, то гра стає цікавішою, і дуже захопливою!Такщо не робіть зразу висновки!!!!!!!!!!!У грі насправді у вас є дуже багато можливостей(хоча й спершу цього всього не замічаєш!)У грі навіть є можливість їздти на транспорті!
Графіка:
Хоч і гра вважається 2D(вид з верху), но вній обєкти можна побачити з кожного боку, з різних ракурсів і т.д.(як 3D).Графіка у грі не дуже крута, аде вцьому тоже багато плюсів!Хоча у деяких картах все досить гарно зроблено, і про графіку можна сказати протележне попередньому!
Управління:
У грі основне управління як у грі Counter Strike.W A S D-в верх,в ліво,назад,в право. Ctrl-присісти.Shift- швидко бігти.Пробіл- пригати.N-вмінння.B-зброя.Q-вибрати минулу зброю.1,2,3,4,5,6-вибрати зброю.G-викинути зброю.E-підняти зброю.
Ціль:
У грі ви можете бути одним із чотирьох огруповань.Перше-Вченні(оранжеві),Друге-Повстанці(фіолетові),Третє-Найманці(бурі).Четверте-Спостерігачі,хоча й вони і не можуть грати, тільки спостерігати!У грі на кожній карті в основном ворогують дві команди, і кожна з них повинна викрасти з чужої бази 8 прапорів, а потім ще доставити 4 радіотехніки до потрібної точки, щоби виграти.
Вміння:
Ви можете покращувати свої вміння, яких у грі дуже багато, з кожнем рівнем ви можете покращити нове вміння, завдяки стати сильнішем.В основном вміння можна поділити на три класи:1-Відновлювальні.2-бойові.3-пасивні.
Мені запамяталася одна гілка вмінь, тому що у ній були вміння їкі підвищують вашу фізичну силу, ліпше маскуєтесь,скорше бігаєте,вище скакаєте.після покращення цих умінь я став невловимим!
Натисніть>>>сюда<<<для скачки!