Вірус CSRSS.exe
|
|
TormoYaDer3814 |
Дата: Неділя, 20.03.2011, 12:46 | Сообщение # 1 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Замітив вірус по "Ahsan's Document"(мої док.) ,"Ahsan's Computer"(роб. стіл) і тп... Заюзав гугл, побачив що це вірус. Замітив шо антивірус відключений. При спробі включити/записати антивірус, процес був, але нічого зробити Я не міг. Скачав якусь Тріалку від Dr.Web яка в режимі посилиного захисту (комп повністю заблоковинай), 2.5 год. сканувала комп. Вбило паро CSRSS.exe, завдяки чому нарешті поставив Avast. Але бачу шо віруси ше досі є, і аваст з ними ніби не справляється...Додано (20.03.2011, 12:46) --------------------------------------------- Аваст не міг вбити cstss.exe в каталозі C. Після сканування компа під час перезагрузки компа, вбив його. Продовжуємо...
| |
| |
Yurgans |
Дата: Неділя, 20.03.2011, 16:05 | Сообщение # 2 |
Добрий Адмін
Статус:
| Скачуй нортон антивірус він повинен встановитись і почистити , якщо не допоможе є загрузочний диск від доктор веб
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Неділя, 20.03.2011, 21:29 | Сообщение # 3 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Quote (Yurgans) Скачуй нортон антивірус він повинен встановитись і почистити Перечитай шераз моє повідомлення, а якшо не зрозумієш ше раз.
| |
| |
varvar_666 |
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 06:29 | Сообщение # 4 |
Статус:
| в мене також була фігня з вірусами, допоміг тільки Каспер. Доктор Веб фуфло.
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 08:21 | Сообщение # 5 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Веб поміг зробити так шоб Я міг поставити Avast.
| |
| |
Yurgans |
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 18:56 | Сообщение # 6 |
Добрий Адмін
Статус:
| Нортон по любому має ставитись , ти точно пробував ?
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Вівторок, 22.03.2011, 08:02 | Сообщение # 7 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Б*я... Прочитай шераз всьо шо Я написав. 1.Я замітив віруси. 2.Попробував поставити Avast. 3.Просканував якоюсь утілітой від веба. 4.Поставив аваст. Пункта про нортона тут нема.
| |
| |
Yurgans |
Дата: Середа, 23.03.2011, 19:21 | Сообщение # 8 |
Добрий Адмін
Статус:
| Я ж тобі кажу просто постав нортон , він все виправить після цього став що хочеш , все буде працювати ! P.s. Quote (TormoYaDer3814) Скачуй нортон антивірус він повинен встановитись і почистити Перечитай шераз моє повідомлення, а якшо не зрозумієш ше раз. Я десь писав в минулому часі ??? ...... сам неуважний і ще мекаєш !
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Середа, 23.03.2011, 20:58 | Сообщение # 9 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Quote (Yurgans) Я ж тобі кажу просто постав нортон , він все виправить після цього став що хочеш , все буде працювати ! Ясно, дякую ) Quote (Yurgans) Я десь писав в минулому часі ??? ...... сам неуважний і ще мекаєш ! Я про "він повинен встановитися". Я в своїх постах написав шо проблем з встановленням вже немає, і після твого повідомлення подумав шо ти недо-прочитав.
| |
| |