Як ви відносетесь до portable версій? Вони зажвичай важать в паро раз меньше, з реєстром і компом маєже не взаємодіють (немає інсталок як таких), попри це відсутні якрлики, і папки в які можна кидати оновлення і тп.
Дуже добре , більшість програм і не потрібно інстальовувати в систему вони її просто засмічують Завжди користувався SumatraPDF замість Adobe Reader Також зараз користуюсь FileZillaPortable різниці між нею і звичайною взагалі немає а набагато менше більшість невеликих програм потрібно заміняти на portable .... Моя така думка
TormoYaDer3814, мені здається шо це як для кого тому,коли комусь якусь треба прогу в дорогу чи куда і є її портабл версія то її вигідніше з флешки запустити чим інсталювати або просто копійнути
TormoYaDer3814, ні ні , Я користувався ними , швидкість роботи просто жахлива ,Adobe Photoshop це велика програма яка динамічно змінює свій об'єм її використання в повсякденному житті у версії portable не дуже розумне рішення чому описав вище , теж саме стосується інших програм
Зручно користуватися portable коли хочеш просто ознайомитися з прого, або користуєшся, ну дуже рідно (паро раз на місяць)... Я так перший раз скачував Adobe Flash... ше маю Adobe Audition portable.