Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Напад левів на дресирувальника в цирку
20:30
Напад левів на дресирувальника в цирку
Лева, який напав на дресирувальника цирку у Львові, скерують до зоопарку.

Зараз покалічений дресирувальник живий і вже через два тижні повернеться на арену.

На агресивну тварину не тримають образи, але тримати її під куполом цирку не наважуються. Лева спрямують до зоопарку.

"Для нас це подвійна трагедія, по-перше, постраждав мій чоловік від нападу лева, а по-друге, не менше трагедія, що ми втратили артиста, одного з найкращих левів нашого атракціону", - сказала дресирувальниця левів Вероніка Пінк, дружина постраждалого чоловіка.

Тварина почала боротися за лідерство, дресирувальнику пощастило, що ще п'ятеро левів не приєдналися до сутички, зазначила вона.

За словами очевидців, лев нападав на чоловіка тричі. Двічі дресирувальник відбивав його атаки. Під час сутички в приміщенні цирку виникла велика паніка.

Наразі чоловіка прооперували, загрози для життя немає. Його дружина впевнена, що після нападу постраждалий від роботи з левами не відмовиться.

Нагадаємо, в суботу, 2 жовтня, у Львівському цирку лев під час виступу напав на дресирувальника.

Напад левів на дресирувальника в цирку



Адміністрація Львівського цирку, згідно з повідомленнями, зняла з програми номер з виступом левів після інциденту минулими вихідними, коли хижаки поранили дресирувальника. Напад левів на людину під час циркового виступу зняв на камеру мобільного телефона американський турист Даґ Шеперд, який вмістив цей запис в інтернеті. Він каже, що після шоку у Львові його діти не хочуть навіть чути про цирк.


За матеріалами BBC
За матерiалами: ТСН.ua
Категорія: Львівська обл. | Переглядів: 4807 | Додав: Yurgans | Теги: напад, Львівський цир, Львів, леви | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
Я в той день була в цирку, це лише друга частина знята, я досі в шоці ходжу, а своїх дітей перший і останній раз водила до цирку. Ппц! - то ще мягко зказано, вживу то все виглядало набагато "прикольніше". такої вистави до кінця днів незабудеш..........
avatar