[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Yurgans  
Форум Янова (смт.Івано Франкове) » Комп'ютер,софт,ІТ та інше » Soft » Програми які повинен мати кожен
Програми які повинен мати кожен

Yurgans


Дата: Неділя, 12.12.2010, 17:07 | Сообщение # 1
Добрий Адмін
Группа: Адміністратори
Повідомлень:
547
Репутація: 49 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
Програми які дуже допомагають в повсякденному використанні комп'ютера

Пропоную у цій темі викладати програми які ви вважаєте найважливішими

P.s. Тільки програми обговорення у цій темі заборонено повідомлення що не містять робочого посилання та опису програми або не відповідатимуть темі будуть видалятись

Приклад

ACDSee 9.0 + Crack
Популярний переглядач графічних файлів, з можливістю конвертування в різні графічні формати і засобами редагування. Уміє переписувати фотографії з цифрових камер і сканерів. А також медіа-плейєр і запис дисків.
Crack

Download Master 5.3.1.1077
Нова версія Download Master - популярного безкоштовного багатофункціонального менеджера завантаження.
Основними рисами, що виділяють Download Master серед інших програм, є висока ефективність роботи і зручний інтерфейс.
Download Master дозволяє значно підвищити швидкість закачування файлів через інтернет з використанням HTTP, HTTPS і протоколів FTP. Для цього використовується розбиття файлу на потоки, які закачуються одночасно. Програма також підтримує докачку файлу з поточної позиції після обриву зв'язку.
Для підвищення зручності використання, Download Master інтегрується в Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape Communicator та інші, замінюючи стандартний модуль закачування. Крім того, програма стежить за буфером обміну, виявляючи посилання.
Потужне і зручний засіб управління категоріями закачувань. Можливість автоматичного розпізнавання типу файлів з приміщенням їх у вказані категорії. Необмежене число категорій і рівнів вкладеності.

Opera
Opera - браузер для роботи в Інтернеті, який випускає компанія Opera Software ASA. Зроблено опери в 1994 році, норвезькими розробниками. Цей браузер виконаний на програмному мовою C. Відрізняється великою швидкістю, сумісністю з багатьма інтернет-технологіями. У браузері Опера найпершим з'явився багатосторінковий інтерфейс, і можна було проводити масштабування документів, в даний час ці функції з'явилися майже у всіх браузерах. Дуже цікаво, що в браузері Опера є дуже зручні «жести мишею», дуже зручні способи навігації. Система безпеки оснащена вбудованим захистом від фішшінга, кодування потоку інформації, можна проводити видалення HTTP-Cookies, очищати історію навігації всього лише одним кліком миші, браузер має стартову панель «Speed Dial».

Опера дуже зручний браузер, що має більшу функціональність. В опері вбудовані різні модулі для інтерпретації XML, CSS, HTML і Javascript, в браузері можна працювати за допомогою SSL і TLS. Так само є клієнт прийому та передачі електронної пошти, вбудований менеджер закачувань, можна навіть завантажувати файли, використовуючи BitTorrent.

Час для виконання, будь-яких команд в опері значно знижено за рахунок досить зручного інтерфейсу та ергономічного. Відмінною особливістю саме цього браузера є те, що при відкритті програми відразу відбувається завантаження панелі швидкого доступу з дев'ятьма осередками. На кожну можна призначити будь-який сайт і відвідувати його одним натисканням кнопки миші. Ну і останньою особливістю є швидке підключення віджетів, які збільшують функціональність програми, тому що можна підключати різні модулі, наприклад погоду, час, новини.




TormoYaDer3814


Дата: Неділя, 12.12.2010, 20:40 | Сообщение # 2
Ветеран сайту !
Группа: Адміністратори
Повідомлень:
634
Репутація: 45 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
CCleaner
CCleaner видаляє невживані і тимчасові файли з вашого комп’ютера забезпечуючи швидшу роботу Windows і звільняючи місце на жорстких дисках. Також внаслідок цього знищуються сліди онлайн-активності користувача, наприклад історія його навігації в Інтернеті.


Yurgans


Дата: Неділя, 26.12.2010, 04:45 | Сообщение # 3
Добрий Адмін
Группа: Адміністратори
Повідомлень:
547
Репутація: 49 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
K-Lite Codec Pack — безкоштовний пакет кодеків, фільтрів DirectShow і інструментів пов’язаних з ними. Кодеки і фільтри потрібні для кодування і декодування різних аудіо і відео форматів.

Пакет відрізняється від інших, відсутністю конфліктів між кодеками, легкістю установки і користування, що цілком заслужено робить його найпопулярнішим серед собі подібних. Компоненти K-Lite Codec Pack дозволяють перегляд і прослуховування всіх популярних і багатьох рідкісних форматів відео і аудіо.

Основні характеристики K-Lite Codec Pack:
— Останні версії якнайкращих кодеків.
— Всі компоненти «К-лайт Кодек Пак» підібрані так щоб не виникало ніяких конфліктів між ними.
— Інсталяція пакету дуже проста і до того ж, при бажанні, можна вибрати лише ті кодеки і інструменти, які вам дійсно потрібні.
— У будь-який момент можна повністю або частково видалити K-Lite Codec Pack, не залишивши при цьому, ніяких слідів його перебування (включаючи ключі регістра).
— Кожна версія пакету ретельно тестується на наявність можливих конфліктів між кодеками і іншими програмами.
— K-Lite Codec Pack намагається уникнути проблем між новими і вже встановленими на комп’ютері кодеками, і навіть може вирішити деякі з існуючих.

Версії K-Lite Codec Pack:
На сьогодні є п’ять версій цього пакету кодеків. Користувач може вибрати той, який понад усе відповідає його потребам.

— Базовий варіант (K-Lite Codec Pack Basic) містить все, що вам потрібно для програвання найбільш поширених відеофайлів, наприклад AVI, MKV, MP4, OGM, або FLV. Цей пакет має найменший розмір.
— Стандартний (K-Lite Codec Pack Standard) — має все для програвання більшості файлів мультимедіа. Цей пакет буде достатнім для потреб більш досвідченого користувача.
— Повний (K-Lite Codec Pack Full) — окрім кодеків, фільтрів і інструментів, які входять в стандартний набір, містить також все необхідні речі для кодування відеозображення і звуку. Може стане в нагоді просунутим користувачам і професіоналам.
— Корпоративний (K-Lite Codec Pack Corporate) — спеціальна версія для використання в корпоративному середовищі. Містить майже все що і повна версія. Має строгу орієнтацію на програмне забезпечення open-source.
— Мега (K-Lite Mega Co[/url]dec Pack). Ця версія пакета містить всі кодеки і програми, що входять в повну версію, плюс QuickTime Alternative і Real Alternative.

Крім того існує спеціальна версія K-Lite Codec Pack 64-bit. Її можна використовувати для відтворення мультимедія на 64-бітних програвачах (наприклад Vista Media Center).
скачати




Yurgans


Дата: Неділя, 26.12.2010, 04:59 | Сообщение # 4
Добрий Адмін
Группа: Адміністратори
Повідомлень:
547
Репутація: 49 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
avast! Free Antivirus 5.0.677
avast! Free Antivirus (раніше avast! Home Edition) — популярний безкоштовний антивірус, спеціально розроблений для широкого використання на домашніх комп’ютерах. Користувач, що встановив його, отримує повний захист від вірусів і шпигунських програм у режимі реального часу.

Серед інших, найбільш важливих можливостей avast! Free Antivirus — сканер обраних файлів, модуль перевірки електронної пошти, сканування при завантаженні, екран P2P, екран інтернет-чатів... Є в цьому антивірусі і «карантин» для ізоляції і зберігання підозрілих об’єктів. Простий інтерфейс avast! Free Antivirus забезпечує швидкий доступ до налаштування всіх його параметрів, що застосовуються для більш точного і персоналізованого сканування.

Основні характеристики avast! Free Antivirus:
— Високий рівень виявлення вірусів, троянів, хробаків, веб-руткітів і шпигунських програм.
— Евристичний двигун avast! Free Antivirus здатний виявляти шкідливі програми, які не можливо визначити звичайними засобами.
— Резидентний (в режимі реального часу), завантажувальний і звичайний сканери. Сканування архівів. Планувальник сканування.
— Перевірка вхідної і вихідної електронної пошти, пірінгових (P2P) з’єднань, повідомлень інтернет-месенджерів. Екран поведінки.
— Глибока інтеграція в систему. Будь-який файл можна перевірити безпосередньо з Провідника Windows, клацнувши по ньому правою кнопкою миші і обравши напис «Сканувати...».
— Карантин avast! ізольований від операційної системи, що забезпечує більшу безпеку роботи. Жоден файл, що зберігається в карантині не може бути запущений.
— Ігровий режим. Автоматичне виявлення програм що працюють в режимі повного екрану, і відключення спливаючих повідомлень.
— Невеликі за розміром автоматичні або заплановані оновлення вірусних баз. Можливість «ручного» оновлення.
скачати



Форум Янова (смт.Івано Франкове) » Комп'ютер,софт,ІТ та інше » Soft » Програми які повинен мати кожен
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: