[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Yurgans, AndroID  
Форум Янова (смт.Івано Франкове) » Янів (Загальна) » Все про Янів » Підскажіть про ваше місто (Хочу знати про місто)
Підскажіть про ваше місто

1964mihalich


Дата: Субота, 30.08.2014, 12:37 | Сообщение # 1
Группа: Користувачі
Повідомлень:
1
Репутація: 0 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
Добрий день. Підшукую житло як кажуть на старість Smile . Зацікавило ваше місто, хотілось би трохи більше про нього знати, передивився фото та відео про нього, але повної картини не маю, в мене виникли деякі питання, будь ласка якщо вам не тяжко дайте на них відповідь.

1. Дивився у вас є школа, це актуально, бо маю 2 дівчаток-близнюків по 9 рочків, які викладачі, чи тепло в школі, туалет на подвір`ї чи в приміщені школи? Чим діти займаються після школи, які є спортивні секції (дівчата займаються дзюдо).

2. Лікарня, вона повноціна як дитячя так і доросла, чи просто поліклініка? Чи люди їздять до спеціалістів до Львову? Питаю так про лікарів бо маю тата 80 років з хворим сердцем.

3. Які ціни на продукти (хліб, м`ясо, молоко), чи є базар, куди їздите за одягом, які ціни за проїзд в маршрутках до Львова?

4. Екологія. Те що у вас велике озеро схоже с Тернопільським я бачив, та і ліс є, але таке явище як комарі, чи дуже багато Smile , чи є повені і підтоплення льохів чи підвалів приватних будинків. Чи є поряд шкідливі підприемства. Взимку сиро від озера?

5. Газ, електрика, септики. Чи є перебої особливо взимку з постачанням газу і електрики? Скільки коштує викачати септик машиною на сьогоднішній день.

6. Ну і основне, робота. Чи можно знайти її у вашому місті, чи люди їздять до Львова? Яка середня заробітня платня, як в місті так і у Львові.

Якщо хтось зможе відповісти на ці питання був би дуже вдячний.


Tormoyader


Дата: Четвер, 11.09.2014, 01:47 | Сообщение # 2
Группа: Модератори
Повідомлень:
2
Репутація: 0 ±
Зауваження: ±
Статус:

Мої нагороди
загрузка нагород ...
Можу спробувати в двох словах відповісти. Але в мене занадто мало знань)
1. Школа є. В школі ніби тепло, туалет як я знаю є і в приміщені і на подвір'ї. Якісь спортивні секції не знаю, треба взнавати.
2. В нас є районна лікарня, і дві поліклініки.
3. Ціни на продукти думаю не відрізняються від цін в інших населених пунктів (по крайній мірі Львівської області). Є базар. За одягом не знаю, є щось в нас, хтось їздить в Новояворівськ (15 км) чи Львів.  Дорога до Львова подорожала, зараз 8 грн. в один бік.
4. На вулицях від комарів ніби не страждаємо) В лісі чи біля самого озера звісно є. Повеней і підтоплень підвалів ніби не має. Шкідливі підприємства, ну можливо і так. Є лісгосп, а також меблева фабрика (чи декілька, там все складно).
5. Перебої електрики є хіба після сильних ураганів, коли якісь комунікації ломаються - може не бути паро годин, а то і день електрики, але це рідкість. Опалення я так розумію індивідуальне в нас, такого комунального немає. Більшість це приватні будинки, не знаю яка ситуацію в 5 поверхівках.
6. По темі роботи нічого сказати не можу.


Повідомлення відредаговане Tormoyader - Четвер, 11.09.2014, 09:05

Форум Янова (смт.Івано Франкове) » Янів (Загальна) » Все про Янів » Підскажіть про ваше місто (Хочу знати про місто)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: