Що б ви зробили першим ділом в селищі якби були мером??
|
|
YanivGames |
Дата: П`ятниця, 11.12.2009, 00:22 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус:
| ... Що б ви зробили першим ділом в селищі якби були мером?
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Середа, 07.04.2010, 13:33 | Сообщение # 136 |
Ветеран сайту !
Статус:
| давай! Я втебе вірю)))
| |
| |
Гість |
Дата: П`ятниця, 16.07.2010, 12:21 | Сообщение # 137 |
| А от я б для початку зорганізував при школі і училищі спортивні секції і всякі корисні гуртки. (Не так на те багато фінансів треба, в основному доплати для вчителів ну і інвентар) Дім культури якщо нема то конче треба було б, і в нім не тільки дискотека але й якийсь гурток музичний-творчий! (Диско ввечері, кошти на розвиток ...) На Янівському ставі треба конче відновити байдарочний клуб, який був ще колись за цьотки польщі. (Зобовязав би рибгосп якому належить став) Парк з асфальтовими доріжками теж конче треба, щоб і на роликах і скейтах і роверах мали де покататись, мами з колясками гуляли. Одне з організаційних питань - відкритий прийом громадян, один день на тиждень обовязковий для мера для зустрічей всіх бажаючих. Виділив би допомогу людям і сім'ям які є малозабезпечені (Створення служби волонтерів для допомоги і збору інфи про таких людей, причини їх такого стану, варіанти допомоги ...) Ну і розвивав би план створення привабливих місць для туристів (Цікаві маршрути, місця відпочинку на озерах і в лісі, сервіс під це все діло ...) Само собою мебельна фабрика, її треба було б "відмоніторти" спочатку і горе керівників притягнути до відповідальності ... Як варіант зробив би місцеві голосування за розподілення коштів в ту чи іншу справу, щоб люди самі вибирали що їм більше потрібно. Ідей багато ...
| |
| |
Yurgans |
Дата: Неділя, 18.07.2010, 19:53 | Сообщение # 138 |
Добрий Адмін
Статус:
| Гість, Вау ідея дійсно гарна дуже !!! От втілити б таке у "життя" P.S.Я навіть не знав що у нас був байдарочний клуб !!! оце дійсно круто !!!
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Понеділок, 19.07.2010, 13:00 | Сообщение # 139 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Quote (Гість) Дім культури якщо нема то конче треба було б, і в нім не тільки дискотека але й якийсь гурток музичний-творчий! А чиб були охочі? Quote (Гість) Парк з асфальтовими доріжками теж конче треба, щоб і на роликах і скейтах і роверах мали де покататись, мами з колясками гуляли. Тоже мав таку ідею Quote (Гість) Одне з організаційних питань - відкритий прийом громадян, один день на тиждень обовязковий для мера для зустрічей всіх бажаючих. Виділив би допомогу людям і сім'ям які є малозабезпечені (Створення служби волонтерів для допомоги і збору інфи про таких людей, причини їх такого стану, варіанти допомоги ...) Нажаль, це занадто "фантастично"... Quote (Гість) Ну і розвивав би план створення привабливих місць для туристів (Цікаві маршрути, місця відпочинку на озерах і в лісі, сервіс під це все діло ...) Само собою мебельна фабрика, її треба було б "відмоніторти" спочатку і горе керівників притягнути до відповідальності ... Правильно, так і треба
| |
| |
yura112 |
Дата: П`ятниця, 23.07.2010, 17:28 | Сообщение # 140 |
Статус:
| Я хотів би щоб в Янові почистили Наш СТАВ і зробили прикольний пляж який там колись був !!!
Не завжди буде погано будуть і прекрасні моменти життя ....
| |
| |
Xrustya! |
Дата: Неділя, 25.07.2010, 22:31 | Сообщение # 141 |
| А я б клуб нормальний зробила!
| |
| |
AndroID |
Дата: Неділя, 25.07.2010, 23:10 | Сообщение # 142 |
Статус:
| А чим тобі наша БИКАтєка не подобається?))))
| |
| |
ssl |
Дата: Середа, 04.08.2010, 10:30 | Сообщение # 143 |
| [quote=TormoYaDer3814]Quote (Гість) Одне з організаційних питань - відкритий прийом громадян, один день на тиждень обовязковий для мера для зустрічей всіх бажаючих. Виділив би допомогу людям і сім'ям які є малозабезпечені (Створення служби волонтерів для допомоги і збору інфи про таких людей, причини їх такого стану, варіанти допомоги ...) Нажаль, це занадто "фантастично"... [/quote] Ніякої фантастики, як на мене то це досить просто зробити, просто треба хотіти !!! Громадськість має контролюватитих кого обрали! От скажіть чим так сильно зайнятий мер цілими днями ? Як на мене то він байдикує ... Додано (04.08.2010, 10:30) --------------------------------------------- На рахунок гуртка у клубі, наприклад гурток сучасного танцю, думаю охочі будуть. Для популяризації в загальному у клубі можна зробити гурток співі, потавити караоке і діти будуть викрикати ...
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Середа, 04.08.2010, 11:13 | Сообщение # 144 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Доречі скоро вибори мера, треба думати кого вибирати....
| |
| |
AndroID |
Дата: Середа, 18.08.2010, 02:15 | Сообщение # 145 |
Статус:
| ssl, Така ситуація повсюди в Україні , така вже в нас влада)
| |
| |
TormoYaDer3814 |
Дата: Середа, 02.02.2011, 10:49 | Сообщение # 146 |
Ветеран сайту !
Статус:
| Масові ростріли спасуть Янів від безпорядків да вандалізму
| |
| |
Kalibr |
Дата: Субота, 02.04.2011, 10:49 | Сообщение # 147 |
Статус: