Головна » 2013 » Грудень » 22 » В смт. Івано-Франкове згоріла маршрутка - деталі
16:55
В смт. Івано-Франкове згоріла маршрутка - деталі
В середу, 18.12.13, близько 16:00, неподалік від готелю "Олімп" згоріла маршрутка "Львів-Старичі-Верещиця".

Зі слів одного із свідків подій, коли маршрутка проїжджала в Ямельні, вона почула запах диму і попросила водія зупинитися, щоб дізнатися в чому проблема, проте водій проігнорував прохання. А вже на виїзді зі Страдчу свідок, що сидів біля водія, вскочив і сказав водієві негайно відчинити двері, бо під нею загорівся вогонь. І буквально за декілька секунд половина авто була в густому чорному димі.



З невідомих причин водій не відчинив двері, можливо, справа була в несправній техніці. І прийшлося зривати кришку до кнопки аварійного відкриття дверей, після чого, через 10 секунд, таки вдалося відчинити двері. 

Люди в паніці пробували вилізти з маршрутки, і це супруводжувалося сильною штовханиною. "В мене досі є декілька великих синців і болить права рука та нога" — розповідає свідок подій. 

Коли з повністю заповненої маршрутки вийшли всі люди, вона вже почала горіти. На щастя, постраждалих від вогню немає. Більшість людей, в основному старші жіночки, одразу пішли на зупинку і сіли в наступну маршрутку, ніби нічого й не було. 

За декілька хвилин маршрутка згоріла, і від неї залишився лише залізний каркас і колеса. За словами свідка, вогнегасника у водія не було. Натомість, пожежна машина приїхала лише через 10 хвилин, проте вогонь потушили доволі швидко. 



Пізніше приїхала й машина швидкої допомоги, проте медики жодної активності не проявляли. А на прохання дати валідолу медсестра "байдужим тоном спиталася, чи я була в тій маршрутці, і чи немає постраждалих" — стверджує свідок подій. Водій також не проявляв жодної активності, проте його можна зрозуміти.

- розповідає свідок подій Сусол Надія.





Відео:

Використані фото та відеоматеріал Сойка Романа та Сусол Надії.
Дарій Шишак спеціально для Yaniv.Net.ua

Категорія: Новини Янова | Переглядів: 2247 | Додав: TormoYaDer3814 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar