Головна » 2011 » Березень » 8 » Україна відзначає 8 березня - Міжнародний жіночий день
11:36
Україна відзначає 8 березня - Міжнародний жіночий день

В Україні сьогодні відзначають Міжнародний жіночий день. 8 березня (Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир ООН) є датою, яка має в Україні статус державного свята. Її також відзначають і в інших державах.

Президент України Віктор Янукович привітав жінок зі святом і побажав їм «добра і щастя, любові і радості, ласкавих сонячних днів і здійснення всіх заповітних мрій»

Нагадаємо, ідею святкування 8 березня як Міжнародного жіночого дня запропонувала лідер жіночої групи соціал-демократичної партії Німеччини Клара Цеткін у ході другої Міжнародної конференції працюючих жінок у Копенгагені. Метою цього свята вона назвала боротьбу жінок за свої права.

Ми також приєднуємось до привітання 

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Категорія: Україна та світ | Переглядів: 2081 | Додав: Yurgans | Теги: 8 березня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar