Головна » 2010 » Серпень » 5 » У Чернігівській області спіймали дитинча чупакабри
02:06
У Чернігівській області спіймали дитинча чупакабри

Чернігівські селяни зловили вбивцю кролів - чупакабру, пишеТСН.ua.

Убитий хижак на перший погляд нагадував лисицю породи сфінкс, тобто без хутра, з довгим хвостом і гострими іклами. Пересувався звір як кенгуру, стрибаючи на задніх лапах. А ще, крім пташенят і кролів, дуже любив шовковицю.

Першими тварину-мутанта побачили в центрі села Чемер дві дівчини. Кажуть: голова собаки, тіло кенгуру, хвіст опосума, тільки без шерсті.

Одна з дівчат покликала батька. Він вийшов на звіра з вилами. Вистежував чупакабру, йдучи по сліду на прим'ятій траві, а коли вистежив і заколов, то виявилося, що звір набагато менший, ніж звір, якого бачили дівчини. Дівчата впевнені, що це - дитинча.

Відтоді  на вулицю після заходу сонця не виходять, тому що вірять, що десь у селі прижилася доросла пара цих істот. Сільський голова навіть задумав облаву на чупакабру.

Тим часом, тіло вбитого звіра відвезли на розтин. Хто це, ветеринари так і не встановили. Вдалося з'ясувати лише те, що це двомісячний самець. Хутра майже немає, у тварини неприродно великий хвіст, п'ять пальців на передніх лапах, чотири - на задніх, довгі вуха і ікла, завеликі, як для малюка, і дуже гострі. Огляд внутрішніх органів здивував ще більше.

Зі слів Віри Пеклухи, лікаря-серолога, виявили, що немає товстого відділу кишківника, а сліпий відросток дуже маленький. А при розтині шлунка знайшли лише ягоди шовковиці.

Глибокого дослідження ветеринари не робили, тіло загадкової чупакабри кремували.

У свою чергу, зоологи розчаровані, адже знахідка могла претендувати на наукове відкриття. Упевнені, в Євразії таких тварин просто не повинно бути.

Джерело : ТСН.ua.


Категорія: Україна та світ | Переглядів: 3268 | Додав: Yurgans | Теги: тсн, ЧУПАКАБРА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
avatar
1
Мда...!
avatar
2
Я все одно в неї не вірю ! , якщо б був труп не відомої істоти то його б не викидали на кремацію ,а заспиртували в баночці студентам біологам показували !!!
avatar
3
мені звіря шкода(((( він ще такий маленький, ість шовковицю, а його нізащо - вилами! може, він ніяка не чубакабра, а його кремували....
Ответ: Треба було його зловити і в клітку )
а взагалі то не вірю в нього якщо б щось було труп б не спалювали !
avatar
4
haker, ай фотка розмазана, нічого не видно...
avatar
5
Та ну! Це - лисиця, скоріше - мунант якийсь. Там в Чорнобилі ще не таке водиться. А селяни як завжди наслухались, надивились - "Невероятно, но факт" и вже - Чупакабра!Чупакабра долго считалась легендарным животным из фольклора индейцев Мексики. Что-то вроде того самого "серенького", который придет и ухватит за бочок. Однако легендарное существо вполне реально таскало у крестьян скот и терзало туши, оставляя жуткие следы когтей и зубов. Чупакабра стала официально признанной реальностью только тогда, когда в джунглях Никарагуа нашли ее скелет. Скелет свеженький. Муравьи обработали его дочиста, словно специально для услады глаз биологов. На что он был похож? Представьте себе большую рыбу с головой динозавра, когтистыми лапами и совершенно невероятным строением плечевого пояса. А размеры чудовища - с теленка!
avatar
6
Больше слушайте эту фигню!
avatar